Trokut mladih kastela

Projekti

Akcija čišćenja Kozjaka

Showcase your team, products, clients, about info, testimonials, latest posts from the blog, contact form, additional calls to action. Everything translation ready.

Stari uče mlade

Get new content blocks: pricing table, Google Maps, and more. Change the sections order, display each block exactly where you need it, customize the blocks with whatever colors you wish.

Go to Kaštelanske rock večeri

Kaštelanske rock večeri

O nama

Ciljevi, vizija i misija naše udruge.
„Misli globalno, djeluj lokalno.“

Udruga Trokut Mladih Kaštela je osnovana 2009. godine.

Aktivno radimo sa mladima i surađujemo sa drugim udrugama u Kaštelima i izvan njih te pokrećemo pitanja i projekte koji bi bili od interesa mladima u Kaštelima. Organizirali smo Tribine o mladima, filmske večeri mladih autora, izložbe mladih umjetnika, kao i koncerte i partyije koje organiziramo sami ili u suradnji sa drugim institucijama i udrugama.

Vizija

Naša je vizija postati institucija za okupljanje i organizaciju djelovanja mladih sa područja Kaštela, poticati razvoj civilnog društva te sudjelovanje mladih u istom te kroz edukacije podizati razinu svjesti društva, ponuditi što šarolikiji i zanimljiviji sadržaj, te ono što je do sada bilo dobro poboljšati ili istom doprinijeti kroz naš rad.

Misija

Naša misija je aktivno promicanje rada mladih u civilnom društvu te razvijanje sadržaja u sredini u kojoj djeluju te i izvan nje, te razvijanje poduzetnosti i stručnosti kod mladih. Ujedno želimo mlade u što većem broju potaknuti na uključivanje u sudjelovanju u proces donošenja odluka.

Ciljevi

- izgradnja respektabilne i prepoznatljive organizacije - organizacija seminara, radionica, edukacija, tribina i javnih predavanja publiciranje - osiguravanje mjesta za okupljanje mladih u Kaštelima - razvoj kulture u Kaštelima - povećanje kvalitete sadržaja u Kaštelima - poticanje jednakosti i ravnopravnosti - poticanje građanstva na aktiviranje, uključivanje i sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice - razvoj suradnje između organizacija civilnoga društva - povećanje utjecaja mladih u procesima donošenja odluka

objave

Lista nedavnih objava.

Kontaktiraj nas