Dosta ti je mjesečnih dejtova s tetom sa Zavoda? Nemaš strica koji ima veze? Znaš znanje i želiš to pokazati? Ovo je radionica za tebe!
12697077_960579897362812_1978039451695800973_o
Treća u nizu od 12 radionica u sklopu Info centra mladih Kaštela održat će se 20. veljače 2016. s početkom u 17 sati. Info centar mladih Kaštela u suradnji s AIESEC-om Split predstavit će svim zainteresiranima programe stručne i volonterske prakse u inozemstvu.
Ne znaš kako se prijaviti, zadovoljavaš li uvjete, što je s troškovima puta? Brine te kako naći smještaj i koliko stranih jezika moraš znati? Ne brini, sve ćemo ti objasniti! Predstavnici AIESEC-a Split ukratko će predstaviti rad svoje udruge, nakon čega će objasniti što su to stručna i volonterska praksa u inozemstvu i kako se na njih prijaviti. Svoje iskustvo volonterske prakse predstavit će Ana Radelja, koja je u Meksiku živjela šest tjedana, proputovala gotovo cijelu državu, uživala u gastronomskoj ponudi i upoznala brojne ljude i njihovu kulturu. Na kraju jednosatnog predavanja zainteresirani sudionici imat će priliku postati novim članovima AIESEC-a Split, te će dobiti korisne brošure s ključnim informacijama o tome kako otići na stručnu ili volontersku praksu u neku od 126 zemalja svijeta.

Za kraj radionice predviđeno je neformalno druženje.
Ovim putem pozivamo sve mlade, zainteresirane za stručnu ili volontersku praksu, kao i sve one željne druženja i upoznavanja novih ljudi da nam se pridruže ove subote u prostoru Info centra mladih Kaštela.