422390_461996307168401_1452868941_nGlazbena sekcija Trokuta mladih Kaštela po treći put za redom organizira rock večeri u Kaštelima. Treća KRV održat će se kao i prošle godine u Kaštel Lukšiću a ove godine mladi bendovi na pozornicu pod vedrim nebom i tik uz more stat će 05. i 09. kolovoza.

Treća KRV donosi nam i jednu novost u programu. Po prvi puta na KRV-i  organizirana je chill-out večer. Tako će nam u ponedjeljak, petog kolovoza na plaži uz zalazak sunca svirati hamburška kantautorica Janina koja će svoje pjesme izvesti na engleskom jeziku, te splitski Mondo Kick. Prva večer ovogodišnje KRV-i idealna je za lagano opuštanje na plaži. Ponesite svoje piće, ručnik, ležaljku… ispružite se na plaži u uživajte.

Druga večer KRV-i bit će dosta življa i bučnija. U petak, devetog online casino kolovoza nastupaju Sebastian, Dalmoši, Mesmera, Flying Head, Tvrtko Stijena Sekstet, Sila Nečista te Brkovi. Dobra zabava zagarantirana je već od 20 h. Za vrijeme koncerta prodavat će se piće na plaži. Sve posjetitelje koji će piće donijeti sa sobom molimo da piće ne donose u staklenoj ambalaži.

Ulaz na obje večeri KRV-i je besplatan a sve novosti pratite na našoj Facebook stranici.


1 Comment

CecaFunClub · 30.07.2013 at 14:09

Kad ce doc Ceca na KRV?

Comments are closed.