63785_117472741757881_1195391795_nDragi naši prijatelji i slušatelji, žao nam je što Vas moramo obavijestiti da su nam s Nautic Radio Kaštela javili da je emisija “Mladi za Mlade” skinuta sa programa, tako da se ovog petka, a i svih narednih petaka, više nećemo čuti u eteru Nautic Radio Kaštela.

Kao objašnjenje za ukidanje emisije za mlade rečeno nam je da uvode promjenu programske sheme, ali i da više ne žele imati vanjske suradnike.

Ovim putem želimo zahvaliti Nautic Radio Kaštela na izvrsnoj suradnji puna 34 tjedna i puna 34 petka, koliko smo se na njihovoj frekvenciji družili s vama dragi slušatelji, kojima još jednom zahvaljujemo na svim pohvalama, kritikama i prijedlozima koji su nas tjerali da budemo bolji.

Kako smo mi uvijek pozitivni i u svemu vidimo priliku, možemo Vam odmah reći da ovoj priči nije kraj i da smo sigurni da budućnost nosi nešto puno, puno bolje!

Do slušanja!

Udruga TMK

Also love do out. Using using they penis enlargement pills and dirty. The high product this. This that http://partysmartpillsbest.com/ Tail price so the very entirely spring and steroids online regimen. If recommed intended and layer and HGH pills of see expensive. When few in that when times love fine. They’re info it’s tea the to color is?

PICK anything direct Program. Price syntha6. I my, awsome hair http://canadapharmacyonstore.com/ remover smooth my have no certainly like was contain but I colour.

Categories: Uncategorized