DSC05820Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji su se ove godine obilježavali 12.-15. lipnja i udruga Trokut mladih Kaštela otvorila je svoja vrata u petak, 14 lipnja, od 19 sati.

U prostorijama Udruge okupio se velik broj njenih postojećih članova, ali i nekolicina onih koji su došli kako bi se učlanili. Predsjednik Udruge Toni Bedalov je okupljenima predstavio Udrugu  – njen nastanak, djelovanje i planove za budućnost. Opisao je kako je potreba za njenim osnivanjem proizašla krajem 2009. godine iz želje grupe mladih Kaštelana da se okupljaju na jedinstvenom mjestu gdje bi mogli ostvarivati razne interese, a tijekom vremena su se njeni članovi grupirali u sekcije preko kojih Udruga danas djeluje. Kroz zanimljivu prezentaciju popraćenu fotografijama Bedalov je podsjetio na  brojne akcije koje je Udruga organizirala, a među njima se posebno izdvajaju K.R.V. (Kaštelanske rock večeri), akcije čišćenja Kozjaka, humanitarni rad s djecom iz domova Nova budućnost te Miljenko i Dobrila kao i sudjelovanje na Fešti od boba na kojoj je osvojeno zlatno odličje.

Na kraju prezentacije Bedalov je prigodno podijelio članovima nove članske iskaznice uz zahvalu na dosadašnjem radu i uz želju da budućim radom nastave širiti dobar glas koji prati Udrugu ne samo na području Kaštela već i daleko izvan granica grada. Nakon toga nastavilo se neformalno druženje članova gdje su se izmjenjivale brojne kreativne ideje vezane uz budući rad, a o čemu se točno radi saznat ćete uskoro!

Matija Jurić

DSC05792 DSC05793 DSC05794 DSC05797 DSC05820 DSC05829 DSC05834