Zanima te kakav je bolognese u Bologni? Misliš da bi pauze između predavanja bile ugodnije uz češko pivo? Više peja u indexu uz paelle? Želiš uživat na El Clásicu i odmorit se od HNL? Ovo je radionica za tebe!

Druga neformalana edukacija/radionica u sklopu projekta „Info centar mladih Kaštela“, na temu „Student si? Putuj!“ održat će se 23.1. 2016. (subota) s početkom u 17 sati u prostorijama udruge „Trokut mladih Kaštela“.

Radionicu će voditi predstavnici Erasmus student networka Split (ESN Split). U predviđena dva sata posjetitelji će u kratkim crtama biti upoznati s inicijativom Mov’in Europe, Erasmus programima, ESN-om, nakon čega će uslijediti razmjena iskustava. Svoja iskustva studentske razmjene s polaznicima radionice će podijeliti hrvatski studenti koji su neko vrijeme studirali u Španjolskoj, Češkoj i Austriji. Ali osim naših studenata, imat ćete priliku čuti i iskustva stranog studenta koji je trenutno u Splitu na stručnoj praksi.

Radionica će biti popraćena kratkim filmovima nastali za vrijeme studentskih razmjena. Polaznici radionice dobit će i korisne brošure sa ključnim informacijama o tome kako studirati u zemlji koju oduvijek žele bolje upoznati. Za kraj radionice predviđeno je neformalno druženje.

Pozivamo sve mlade zainteresirane za studiranje u inozemstvu, kao i sve one željne druženja i upoznavanja novih ljudi da nam se pridruže ove subote!

Event na Facebook-u